OVER ONS

 

TRUCKLAND: de officiële Fiat Professional dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor een Fiat Professional. Dat kan een nieuwe Fiat Professional zijn, maar ook een gebruikte. Dankzij het veelzijdige en ruime aanbod van occasions is de kans groot dat u bij ons iets van uw gading vindt.
TRUCKLAND is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt TRUCKLAND zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is..
Met onze vestigingen in Almere, Amsterdam, Berkel Enschot, Heerhugowaard, Rotterdam, Schiphol, Velsen-Noord, Zaandam, Eindhoven en 's Hertogenbosch zijn wij altijd dichtbij! Een werkplaatsafspraak regelt u in een handomdraai.

Voor vrijwel iedere mobiliteitsvraag hebben wij een geschikte oplossing. Of u nu op zoek bent naar een vrachtwagen of bestelauto in het lichte of zware segment. Als totale dienstverlener kunnen wij altijd in uw behoefte voorzien. Ook voor speciale wensen kunt u bij TRUCKLAND terecht; bijvoorbeeld het opbouwen van een Fiat bestelbus of het leveren van een truck met laadkraan. Daarnaast hebben wij een ruimte voorraad onderdelen en zijn wij in staat uw (bedrijfs-)voertuig te onderhouden.

 

U kunt online een offerte en een proefrit aanvragen. En uiteraard bent u van harte welkom in onze vestigingen. Hieronder vindt u onze adressen, onze openingstijden en ook een plattegrond waarop onze vestigingen zijn aangegeven. Graag tot ziens!

ONZE VESTIGINGEN